Mivel tudok fizetni?

MIVEL LEHET FIZETNI?

Fizetni online tudsz:

  • Bankkártyával a Barion oldalán  keresztül, (visa, visa elecron, maestro, mastercard, american express bankkártyát tudunk elfogadni, tehát nem csak dombornyomott kártyát) vagy
  • Barion tárcával. A Barion tárcát viszont fel lehet tölteni készpénzzel és átutalással is.
  • A SimplePay Online Fizetési Rendszerrel melyet az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti.  Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja. (visa, visa elecron, maestro, mastercard, american express bankkártyát tudunk elfogadni, tehát nem csak dombornyomott kártyát)
  • Banki átutalással. A vásárló kiegyenlíti tartozását banki átutalás segítségével a saját e-banki felületén. 

Ha a Barion fizetési rendszert választod:

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a Barion regisztráció (Barion tárca nyitása), elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot. Ha azonban regisztrálsz a Barion rendszerbe, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

NINCS BANKKÁRTYÁM, FIZETHETEK ÁTUTALÁSSAL, KÉSZPÉNZZEL?

Igen! Készpénzzel is, utalással is:

Ha nincs bankkártyád, de van bankszámlád ahonnan tudsz utalni, akkor:

  • Nyiss egy ingyenes Barion tárcát a https://secure.barion.com/ címen.
  • Tegyél a Barion tárcádba megfelelő mennyiségű pénzt a vásárláshoz úgy, hogy a bankszámládról átutalod a Barion tárcádba az összeget. Ennek módjáról a Barion honlapján találsz részletesebb információt.
  • Fizess nálunk a Barion tárcáddal.

Ha bankszámlád sincs, de van készpénzed, akkor:

  • Nyiss egy ingyenes Barion tárcát a https://secure.barion.com/ címen.
  • Tegyél a Barion tárcádba megfelelő mennyiségű pénzt a vásárláshoz országszerte bármely CIB bankfiókban való készpénzes befizetéssel (bővebben itt)
  • Fizess nálunk a Barion tárcáddal.

BIZTONSÁGOS A BARION?

Maximálisan.

A Barion egy szuperkorszerű és szuperbiztonságos, valamint szuperegyszerű online fizetési mód. A Barion fizetést a Barion Payment Zrt, mint elektronikus pénz kibocsátó intézmény üzemelteti. Az egész Európai Unióra érvényes MNB (korábban PSZÁF) engedély száma: H-EN-I-1064/2013, Intézményi azonosító: 25353192. A Barion rendszere megfelel PCI-DSS, azaz Payment Card Industry Data Security Standards követelményeinek! A Barion rendszere a Symantec által kibocsátott, 2048-bites RSA kulccsal ellátott, Class 3 EV (Extended Validation) azaz a bankok weboldalain is használttal azonos biztonságot nyújtó SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

 

 

Ha SimplePay Online fizetési rendszert választod:

A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a SimplePay egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a SimplePay felületén intézhetik fizetésüket. A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget.

A szolgáltatás működése:  Kiválasztod a Simplepay online fizetési lehetőséget a web áruházban, a SimplePay a vásárláskor megadott e-mail címedre elküldi a fizetés részleteit. A levélből megnyitva a Simplepay fizetési oldalán tudod kiegyenlíti a vételárat.